NOR CURIER 930X122

apel

Iubitul Ioanei Băsescu, mai bogat cu acțiuni de milioane de euro de pe urma unei decizii a Curții de Apel Pitești!

Chiar dacă se cunosc de mai bine de cinci ani, fiica cea mare a preşedintelui țării, Ioana Băsescu, şi avocatul Radu Petru Pricop formează un cuplu doar din luna mai a acestui an, potrivit presei centrale.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

În urmă cu câţiva ani, sora Ioanei, Elena Băsescu, a dat în judecată mai multe publicaţii care au acuzat-o că se droghează, iar Radu Petru Pricop este cel care s-a ocupat de reprezentarea Elenei în instanțele de judecată. La acea dată, însă, atât Ioana, cât și Radu Petru Pricop erau implicați în alte relaţii. Timpul a trecut, au legat o relație de iubire, iar acum cei doi par mai îndrăgostiţi ca niciodată, locuind deja împreună din luna septembrie a acestui an, conform tabloidelor.

Aceleași surse spun că până la vârsta de 35 de ani Radu Petru Pricop a strâns o avere considerabilă. Spynews.ro scrie că acesta conduce două maşini de lux, un Mercedes SL 63 AMG în valoare de 150.000 de euro şi un Maserati de peste 100.000 de euro. Însă ceea ce nu mulți știu este că la sfârșitul anului trecut a câştigat definitiv un proces prin care statul a fost obligat la despăgubiri în valoare de aproximativ 10 milioane de euro!

Citiți și: Hoațele care au furat ziua, în amiaza mare, și-au primit pedeapsa

Decizia inițială a fost luată la începutul anului 2012 de Curtea de Apel Piteşti. A fost vorba de o hotărâre prin care lui Radu Petru Pricop şi altor patru reclamanţi statul român era obligat să le achite 44.100.000 de lei. Suma reprezintă despăgubiri pentru o suprafaţă de teren din orașul argeșean Ștefănești (de lângă Pitești), teren care măsoară 905.000 de mp. Terenul a fost evaluat la această valoare de către firma Romcontrol, deţinută de familia soţului Andreei Paul, de la PDL.

Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților a făcut ulterior recurs la ultima instanță, la Înalta Curte de Casație și Justiție, împotriva hotărârii Curții de Apel Pitești. Recursul a fost, însă, respins, statul fiind astfel obligat să le achite reclamanţilor cei 44.100.000 de lei. (Foto: cancan.ro)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90