SMART KIDS 930X122

nicola inquieto

NICOLA INQUIETO, ÎN LIBERTATE

Nicola Inquieto, în libertate. Înalta Curte de Casație și Justiție a decis ieri după-amiază eliberarea cetățeanului italian cu afaceri în Pitești Nicola Inquieto.

Citiți și: ULTIMA ORĂ: NICOLA INQUIETO, EXTRĂDAT

Potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș, Inquieto nu poate beneficia de bunurile sau sumele de bani pe care le deține, deoarece acestea se află sub sechestru.

Sursa citată precizează că vor continua cercetările asupra faptelor pe care italianul le-ar fi săvârșit în România.

Citiți și: SOȚIA LUI INQUIETO ÎMI TRIMITE MESAJ ÎN PRIVAT: ”TOȚI DIN PRESĂ VEȚI PLĂTI DAUNE”

Amintim că pe 12 aprilie 2018, Nicola Inquieto a fost reținut pentru 24 de ore, iar a doua zi, pe 13 aprilie, în urma unei hotărâri a Curții de Apel Pitești, arestat preventiv pentru 30 de zile. Din cele 30 de zile, a făcut nici două săptămâni de arest preventiv.

După finalizarea cercetărilor, Nicola Inquieto va fi extrădat în Italia. D.I.I.C.O.T. i-a adus acuzații grave, printre care apartenența la clanul italian de tip mafiot Zagaria. Amănunte despre acuzații, arestare și măsurile impuse de autorități, AICI și AICI. (Sursă foto: Facebook) 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA