EcoMoto 930×122

antena 3

PROCES BOMBĂ ÎN PITEȘTI!

Procesul Laura Codruța Kovesi versus Antena 3 a fost strămutat de la Curtea de Apel București la Curtea de Apel Pitești.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Hotărârea, potrivit luju.ro, a fost luată de Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ), la cererea jurnaliștilor. Mihai Gâdea, Radu Tudor, Bianca Nae, Mugur Ciuvică și Răzvan Savaliuc au solicitat și au obținut strămutarea după ce au reclamat că două judecătoare de la Curtea de Apel București nu ar oferi garanția unui proces echitabil.

„Admite cererea formulată de petenţii Ciuvică Mugur Cristian, Grigore Bianca, Savaliuc Răzvan, Gâdea Emanuel Mihai, Radu Tudor, SC Antena 3 SA privind strămutarea procesului civil care formează obiectul dosarului nr. 6043/3/2015 al Curții de Apel București, Secția a III-a civilă și pentru cauze cu minori și de familie. Strămută judecata cauzei de la Curtea de Apel București la Curtea de Apel Pitești.”, aceasta este hotărârea ÎCCJ, citată de luju.ro.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Șefa Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, a dat în judecată Antena 3 și pe jurnaliștii respectivi, cerând daune morale pentru diverse afirmații pe care Gâdea & compania le-au făcut la adresa ei. (Foto: enational.ro)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90