Donaris 930 x 122

JUSTITIE

Procurori și judecători în școli!

Procurorii vor ajunge în unitățile de învățământ. De această dată nu pentru a-i „sălta” la audieri pe elevii suspectați că au dat șpagă la examene.

Acum, motivul este unul de aplaudat. Alături de judecători, procurorii le vor preda educație civică elevilor de clasa a VII-a și a VIII-a, urmând să le prezinte acestora noțiuni simple despre justiție și să îi conștientizeze asupra consecințelor care decurg din încălcarea normelor legale. Anunțul este făcut de ministrul Justiției Robert Cazanciuc. El precizează că proiectul va debuta imediat ce ministerul pe care îl conduce și Ministerul Educației vor semna un protocol în acest sens.

Cazanciuc adaugă că procurorii și judecătorii care le vor preda elevilor educație civică nu vor fi remunerați pentru această activitate. Va fi din partea lor o acțiune de voluntariat.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90