NOR CURIER 930X122

carti

CARTI

PROFESORII DIN PITEȘTI CARE AU GIRAT CĂRȚILE PUȘCĂRIAȘILOR

După cum v-am informat, DNA s-a sesizat din oficiu cu privire la suspiciunea săvârșirii infracțiunii de favorizarea făptuitorului în cazul cărţilor scrise pe bandă rulantă în pușcării, fiind vizaţi profesori universitari care au coordonat sau validat lucrările, reprezentanţii editurilor care le-au publicat şi funcţionari ai Administrației Naționale a Penitenciarelor, care au propus eliberarea.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Potrivit listei publicate de Ministerul Justiţiei, printre profesorii respectivi se află și cadre didactice de la universitățile din Pitești.

Astfel, conform sursei citate, Vasile Voinea, condamnat în dosarul Permiselor Auto din Argeş, a scris o carte în numai şase zile, apărută la Editura „Academica Brâncuşi” din Târgu Jiu, sub coordonarea Doinei Popescu Ljungholm, de la Universitatea Piteşti (de stat).

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Fostul finanţator al lui FC Argeş, Cornel Penescu, a scris anul trecut patru cărţi, care au apărut la Editura „Sitech” din Craiova, sub coordonarea conf. univ. dr. Carmen Nicolescu, de la Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane din cadrul Universităţii Piteşti.

Liviu Făcăleaţă, fost director la societatea PIC a familiei Penescu, a scris deja două cărţi în detenţie: una apărută la Editura „Independenţa Economică” din Piteşti, sub coordonarea conf. univ. dr. Mihaela Asandei, de la Facultatea de Management a Universităţii „Constantin Brâncoveanu” din Piteşti (de stat), şi o alta, „Orientarea către client în cadrul firmelor de alimentaţie publică”, la Editura „Academica Brâncuşi” din Târgu Jiu, sub coordonarea conf. univ. dr. Amalia Duţu, de la Facultatea de Ştiinţe de la Universitatea Piteşti.

În schimb, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Argeș, Constantin Nicolescu, a scris o singură carte, în 2015, apărută la Editura „Independenţa Economică” din Piteşti, dar sub coordonarea unui profesor nu din Pitești, ci de la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor a Universității din Craiova, respectiv Ștefan Bratu.

DNA a anunțat astăzi că a declanșat anchetă asupra acestui subiect, deocamdată nefiind vizate anumite persoane: http://epitesti.ro/stiri/justitie/dna-face-ancheta-in-cazul-scriitorilor-din-puscarii/.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90