Donaris 930 x 122

craiova

SUSȚINĂTOR ISIS, REȚINUT ÎN CRAIOVA

Premieră în România!

Citiți și: Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

Un adolescent în vârstă de 17 ani din Craiova, elev de liceu, este acuzat de propagandă jihadistă pe internet. Tânărul a fost ridicat de acasă de către procurorii D.I.I.C.O.T. La domiciliul acestuia au loc acum percheziții. Adolescentul ar fi susținător al ISIS și ar fi ținut legătura în mediul online cu militanți din străinătate ai temutei grupări teroriste islamice.

Anchetatorii au informaţii că tânărul promova în mod sistematic pe internet, prin intermediul platformelor online, mesaje de susţinere a organizaţiilor teroriste, filme în care erau prezentate decapitări ale unor persoane capturate de membri ai grupării ISIS şi materiale video cu mesaje de ameninţare, scrie agenția de știri Mediafax citând surse judiciare.

Citiți și: Prejudiciu de 13 milioane de €! 79 de percheziții în 14 județe, inclusiv Argeș

Acţiunea se desfășoară la inițiativa D.I.I.C.O.T., cu sprijin de la SRI şi cu suport de specialitate de la Direcţia de Combatere a Criminalităţii Organizate din Poliţia Română.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3