EcoMoto 930×122

elodia

UN NOU DOSAR ÎN CAZUL ELODIA

Un nou dosar în cazul Elodia. Antena 3 a anunţat astăzi că, la 11 ani după dispariția Elodiei, familia avocatei face o nouă încercare de a ajunge la copilul acesteia.

Citiți și: Argeș. Omul care este subiect de film, prezent în tribune. A fost escortat!

„Familia lui Cristian Cioacă (n.r. – poliţist acuzat că şi-a omorât soţia, pe Elodia, şi care acum este în închisoare) îl influențează pe copil într-un mod negativ cu privire la familia mamei lui. Faptul că i s-a spus de către Cristian Cioacă, de către familia lui, că din cauza doamnei Ghinescu tatăl lui se află în închisoare, copilul s-a schimbat.

Doamna Ghinescu, pe lângă faptul că a pierdut-o pe Elodia, mai are și o mare suferință: nu își poate vedea nepotul. Mama Elodiei apelează la orice soluție pentru a-l vedea pe micuț.”, a declarat avocata familiei Ghinescu.

Citiți și: CRISTIAN CIOACĂ, DIN NOU ÎN FAŢA INSTANŢEI

„Singura modalitate este deschiderea unui proces și hotărârea unei instanțe de a o obliga pe sora lui Cristian Cioacă să permită vizitarea copilului de către familiile de referință. Nu poate fi susținută această problemă decât în fața unei instanțe.”, a precizat Gheorghe Durnă, directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov. (Foto: Cristian Cioacă) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90