930 x122 grota rece

Un nume greu va prelua șefia DNA Pitești! Află despre cine este vorba!

Direcția Națională Anticorupție-Serviciul Teritorial Pitești va avea un nou procuror-șef. Un nume cu greutate ar urma să preia șefia instituției în cursul săptămânii viitoare.

Este vorba de Lucian Papici, procurorul care a instrumentat dosare extrem de importante: „Trofeul calității” (Adrian Năstase), „Caltaboșul” (Decebal Traian Remeș), „Valiza” (George Becali), „ICA” (Dan Voiculescu), dosarul senatorului Cătălin Voicu și „Fraude la referendum” (Liviu Dragnea).

Papici, fost șef al Secției 1 a Direcției Naționale Anticorupție, ar urma să-l înlocuiască la conducerea DNA Pitești pe Radu Sevastian. Acesta se află cu delegare în fruntea DNA Pitești ca urmare a promovării la București a fostului procuror-șef al instituției, Călin Nistor. Delegarea lui Sevastian, care va rămâne în continuare la DNA Pitești, urmează să expire în această săptămână. Rămâne de văzut dacă Lucian Papici va fi numit cu delegare, pe o perioadă de câteva luni, sau va avea direct un mandat „plin”, de trei ani.

Surse judiciare, aceleași care ne-au informat în legătură cu numirea, ne-au declarat că cel care a vrut în mod special ca Lucian Papici să preia șefia DNA Pitești ar fi Călin Nistor, procuror-șef adjunct al DNA de câteva luni încoace.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3