930 x122 grota rece

cristian cioaca

cristian-cioaca

VERDICT ÎN CAZUL POLIȚISTULUI CIOACĂ: ÎNCHISOARE SAU LIBERTATE

După două amânări, Curtea de Apel Pitești ar urma să decidă astăzi în cazul polițistului Cristian Cioacă, în dosarul în care este acuzat de uciderea soției sale, avocata Elodia Ghinescu, și de profanare de morminte.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

În cazul în care nu va exista o nouă amânare, Cioacă va afla azi dacă va merge în închisoare sau dacă va fi achitat. Hotărârea Curții de Apel va fi definitivă.

În iulie anul trecut Tribunalul Argeș l-a condamnat pe polițist la 22 de ani de pușcărie (21 de ani pentru omor calificat și 2 ani pentru profanare de morminte). Sentința a fost atacată cu apel de toate părțile implicate, atât de polițist, cât și de mama și fratele Elodiei și de procurori. Amintim că în decembrie 2012 Cristian Cioacă a fost arestat preventiv, la sfârșitul lui ianuarie anul trecut fiind transferat în penitenciarul Colibași. În februarie anul acesta Cioacă a fost pus în libertate sub control judiciar în urma unei hotărâri în acest sens a Curții de Apel Pitești. Ulterior Cristian Cioacă a revenit la serviciu, la Poliția Argeș. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90