EcoMoto 930×122

prognoza meteo

La ce temperaturi să ne așteptăm de Paște?

La ce temperaturi să ne așteptăm de Paște?

Citiți și: Cine să mai înțeleagă ce se întâmplă? Anunțul momentului despre vreme

Astăzi, vremea ne-a luat prin surprindere, în țară fiind înregistrate temperaturi mult mai mici decât normalul perioadei. În Județele Covasna și Harghita chiar a nins în această dimineață.

Meteorologii vin însă cu vești bune. După spusele lor, aceasta este probabil,  ultima manifestare a iernii.

Citiți și: În sfârșit! Vestea mult așteptată a venit de la meteorologi!

Până la finalul săptămânii, temperaturile vor ajunge la pragul de 30 de grade Celsius.

Luna aprilie va intra probabil în clasamentul celor mai reci luni aprilie din istoria măsurătorilor meteo, probabil pe locul 3 sau 4”, a declarat meteorologul ANM, Mihai Huștiu, pentru Digi 24.

CUM VA FI VREMEA DE PAȘTE

Va veni o masă de aer cald din Nordul Africii, astfel că la sfârșitul săptămânii se vor depăși 25 de grade în multe zone. Duminică vor fi 30 grade Celsius în sud, ceea ce înseamnă temperaturi mai ridicate cu 7 – 8 grade față de normalul perioadei. Iarna trebuie să se încheie cu aceste ultime fenomene meteo din Harghita. De joi temperaturile încep să crească”, a mai spus meteorologul Mihai Huștiu pentru același post de televiziune.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90