930 x122 grota rece

Gentea

La „firul ierbii” prin cartierele din Pitești

La „firul ierbii” prin cartierele din Pitești

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Reprezentanți ai Primăriei Pitești, ai instituțiilor subordonate acesteia, împreună cu edilul piteștean, au avut întâlnire, în cursul zilei de ieri, cu oamenii din cartierul Găvana.

Citiți și: Pitești: Nouă grădiniță de top în oraș! Dotări de ultimă generație

Problemele și nevoile locatarilor din zonă au fost discutate cu cei care pot lua decizii benefice pentru un trai mai bun în Pitești.

Iată ce transmite Primăria Pitești:

,,Am reînceput întâlnirile în teren cu cetățenii!

Așa cum am promis, o dată pe semestru, împreună cu echipa administrativă mergem în fiecare cartier sau zonă pentru a continua dialogul cu piteștenii!

Peste 90 de reprezentanți ai asociațiilor de proprietari din cartierul Găvana au venit la întâlnire, ieri, 7 noiembrie 2023.

Au semnalat problemele și nevoile locuitorilor pe care îi reprezintă. Au venit cu propuneri interesante pe care le vom studia în teren.

Joi ne vom întâlni cu cetățenii din Trivale!”

La „firul ierbii” prin cartierele din Pitești

Așadar, mâine, 09 noiembrie 2023, reprezentanții Primăriei vor merge în cartierul Trivale, la Școala Gimnazială „Negru Vodă”, fostă nr. 12.

Întâlnirea va începe la ora 17.00

Totodată, vă reamintim că municipiul Pitești va beneficia de un centru de comandă și control ar traficului din oraș!

Deja, în acest moment, structura de monitorizare, comandă și control a managementului traficului în Pitești este 80% operațională.

Mai este doar un pas până când proiectul de extindere a managementului integrat al traficului se va finaliza.

Dat fiind faptul că în ultimii 34 de ani numărul de automobile/pe 1000 de locuitori este de aproximativ patru ori mai mare și există astfel riscul de blocare a orașului, beneficiile implementării unui astfel de sistem sunt imense.

Toate detaliile, AICI – Pitești. Rar există așa ceva! Centrul de Comandă al traficului!

555×222 grota rece

Comentarii

4 comentarii

 • andrei ion spune:

  Parca trebuia dat in folosinta in septembrie! Sau ma insel eu?

 • Cezar spune:

  Suntem in precampanie electorala. De aici santierele din oras dupa linistea de 3 ani, tot din acest motiv si mai desele vizite prin cartiere ale administratiei.

  Nu va agitati, revenim la ‘liniste’ dupa alegeri. Insa acum este momentul, dupa alegeri cine nu a apucat sa-i fie rezolvata doleanta, o mai amana doar 4 ani!

 • Marian spune:

  Numai tineri in sala la sedinta de partid
  Oamenii care au ceva de spus de obicei sunt la munca

 • Minca marian spune:

  cine va opreste sa nu va duceti la sedinta daca vin tineri de ce vin daca vin bătrâni de ce vin pai sa vina extratereștrii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90