930 x122 grota rece

autostrada a1

La intrarea în Carrefour de pe Autostradă: schimbi banda şi îţi faci daună 800 de euro

La intrarea în Carrefour de pe Autostradă: schimbi banda şi îţi faci daună 800 de euro, cât costă janta şi anvelopa la reprezentanță. Asta ne-a semnalat un şofer şi probabil că nu este singurul care a păţit-o, în zona complexului Jupiter City.

Citiți și: Flăcările au „înghițit” o mașină pe Autostrada A1, Pitești – București. S-a făcut scrum

Din pricina „valurilor” care s-au tot adâncit de la tranzit, în paralel cu dezinteresul responsabililor (CNAIR) pentru efectuarea unor reparaţii, un şanţ urât a apărut pe carosabil.

Citiți și: Surpriza anului în infrastructura mare! Lot al Autostrăzii A1, deschis înainte de termen

Astfel, în condiţiile actuale, ai mari şanse să-ţi distrugi maşina la o banală manevră de schimbare a benzii de circulaţie. În cazul de faţă, schimbând direcţia către intrarea în complexul comercial, şoferul s-a ales cu janta şi anvelopa deteriorate. Din fericire, dacă putem spune aşa, cazul nu a rămas fără „ecou”.

Preconizăm o continuare interesantă a acestei întâmplări, fiindcă este posibil să existe un proces intentat de firma de asigurări.

CNAIR, responsabilă de starea Autostrăzii A1, este vizată de firma de asigurări la care a mers şoferul, solicitând reparaţii pe CASCO.

Firma de asigurări s-a angajat să schimbe componentele afectate, precizând totodată că va da în judecată compania de drumuri.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Adi spune:

    E plin orasul de capcane gropi ,canale neaduse la nivel lucrari de mantuiala .cat despre autostrada numai peticeli . Vii de la ciresu sa intri spre autostrada lipsa indicatoare treci podul care este asfaltat ca sa fie iar lipsa indicator mergem orbeste noroc cu gps care indica si drumul si cate o capcana din bunul simt civic al unor soferi care de multe ori indica in timp real si te fereste de astfel de belele. eu unul am multumit pt ca aveam viteza pe autostrada a fost semnalata o groapa care putea produce un dezastru .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90