NOR CURIER 930X122

luminițe

La Mioveni au început pregătirile pentru Crăciun

Serviciul de Iluminat Public din cadrul SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL lucrează intens la aranjarea ornamentelor luminoase pentru ca totul sa fie gata la începutul lui decembrie.

Citiți și: Pitești: Cum arată centrul când nu mai e show. Surprize pe la „colțuri”

Au fost finalizate deja traversările pe Bulevardul Dacia și pe strada I.C. Brătianu, iar acum se lucrează pe străzile secundare și parcuri, urmând cartierele.

Sunt decorați stâlpii de iluminat, iar pe copaci se așază perdele luminoase, în timp ce străzile sunt traversate de șiruri de leduri.

Sute de figurine sub formă de fulgi de nea, ghirlande, arcade și candelabre luminoase vor împânzi întreg orașul. Procesul de montare este unul foarte laborios, de aceea, pentru ca lucrările să fie gata la timp, instalarea ornamentelor a început deja.

Sursă foto: Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90