New Profesional Consult 930 x 122

evenimente

La Pitești a început mobilizarea. Piteștenii, invitați să facă mișcare

Astăzi, în sala de consiliu a municipalității piteștene, a avut loc o conferință de presă prin care s-a anunțat deschiderea evenimentului Săptămâna Europeană a Sportului.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Printre alți invitați, alături de edilul Cristian Gentea, la conferință au luat parte și inspectorul școlar general Dumitru Tudosoiu și Adrian Bughiu, vicepreședintele C.J. Argeș.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Sportul trebuie să devină, pentru fiecare, parte a unui stil de viață!”, transmite primarul Cristian Gentea.

Săptămână bogată în evenimente sportive la Pitești

În perioada 23-30 septembrie 2022 se va desfășura Săptămâna Europeană a Sportului, în cadrul căreia vor avea loc multiple activități sportive interactive ce promovează beneficiile practicii sportive și ale activității fizice regulate pentru un stil de viață sănătos.

Astăzi, în prima zi din cadrul evenimentului, între orele 13:30 și 18:00, în Piața Primăriei, au loc multiple activități sportive interactive.

Piteștenii mari și mici sunt așteptați, în acest interval, în centrul orașului, unde se vor desfășura demonstrații și activități sportive inedite și spectaculoase, în care și spectatorii vor avea posibilitatea să se implice, bucurându-se de mișcare!”, transmite Primăria Pitești.

Și edilul Cristian Gentea a luat parte astăzi, la activitățile din Piață. Primarul și-a arătat abilitățile la tenisul de masă.

Pe lângă demonstrațiile sportive susținute de către membrii cluburilor sportive piteștene, publice și private, vor avea loc și alte evenimente.

Duminică, 25 septembrie: – crosul #BeActive, la care vor participa elevi de gimnaziu din școlile piteștene, pe următorul traseu: ora 10:00 – START Trivale, Palatul copiilor – ITM – str. Victoriei – FINISH și premiere în Piața Primăriei, între orele 11:00 și 12:00; – turul de ciclism, organizat de Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității din Pitești, (ora 11.00) pe traseul Parcul „Lunca Argeșului – Vila Florica, Ștefănești – Parcul „Lunca Argeșului”.

Organizatori evenimentului sunt: Direcția Județeană de Tineret și Sport, Consiliul Județean Argeș, Primăria Municipiului Pitești (Clubul Sportiv FC Argeș Pitești, Clubul Sportiv Municipal Pitești), Inspectoratul Școlar Județean Argeș, Asociația Județeană Sportul pentru Toți Argeș, alături de partenerii săi – Asociația Județeană de Atletism Argeș, Clubul Sportiv Procar Racing Team, Facultatea de Științe, Educație Fizică și Informatică, Clubul Sportiv Viitorul H20 Pitești.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90