930 x122 grota rece

refugiați ucraineni

La Piteşti se dau bani celor care primesc în casă ucraineni

La Piteşti se dau bani celor care primesc în casă ucraineni. Primăria a anunţat că, până în momentul de faţă, un număr de 11 dosare au fost depuse pentru sprijin în acest sens.

Citiți și: Oficial din Ministerul Muncii, despre ucrainenii care „vin să ne fure locurile de muncă”

„Până la data de 5 aprilie (termenul legal), la Primăria Municipiului Pitești au fost depuse 11 solicitări de acordare a sprijinului material pentru persoanele fizice care găzduiesc refugiați din Ucraina. Dintre acestea, 10 dosare sunt eligibile și însumează un total de 34 de persoane.

În perioada 06 – 07 aprilie, solicitările sunt verificate, urmând ca, în data de 8 aprilie să fie transmise la ISU Argeș, pentru acordarea finanțării, conform legii. Solicitarea care nu este eligibilă privește luna aprilie, nu luna martie, și va fi analizată luna viitoare”, a transmis municipalitatea.

Citiți și: Video: Familie amărâtă din Kiev, „popas” în Argeş la Valea Ursului

Sprijinul financiar pe care statul îl asigură pentru fiecare persoană cazată în fiecare zi pentru a acoperi cheltuielile necesare pentru a asigura hrana este de 20 de lei/zi pentru fiecare persoană.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90