930×122 CAPRA 5

Supernova Pitești

La Supernova Pitești se întâmplă ceva ce n-a văzut lumea! Nu ratați

La Supernova Pitești se întâmplă ceva ce n-a văzut lumea! Nu ratați

Citiți și: Anunț colosal de la Supernova! O să fie GRATUIT!

Centrul comercial Supernova Pitești continuă să fie gazda unor evenimente fascinante și educative, organizate cu drag, de fiecare dată, pentru clienții săi.

De data aceasta, Supernova Pitești invită toți iubitorii de natură și curioși ai lumii insectelor să participe la un eveniment inedit!

Citiți și: Se întâmplă ceva magnific la Mega Centrul Comercial Supernova!

Citește și: Anunț colosal de la Supernova! Va fi GRATUIT

Cei prezenți vor avea oportunitatea de a fi introduși în universul complex și extraordinar al albinelor.

Evenimentul va transforma centrul comercial într-un spațiu de explorare și descoperire.

La Supernova Pitești se întâmplă ceva ce n-a văzut lumea! Nu ratați

Una dintre atracțiile serii va fi prezentarea unui stup transparent.

Vizitatorii vor avea astfel posibilitatea de a observa, din apropiere, viața agitată și organizarea meticuloasă a albinelor.

Iată ce transmit organizatorii:

,,Descoperă lumea fascinantă a albinelor în cadrul expoziției organizate mâine la Supernova Pitești

Mâine, de la ora 18:00, sunteți invitați în centrul comercial Supernova Pitești, într-o călătorie captivantă prin universul fascinant al albinelor.

Unul dintre punctele centrale ale evenimentului va fi un stup transparent cu albine ce va oferi o perspectivă deosebită asupra vieții lor agitate și complexe.

Vizitatorii vor avea ocazia să privească cu admirație și curiozitate cum albinele își desfășoară activitățile în interiorul stupului, oferind o perspectivă unică asupra vieții acestor insecte.

Atelierul interactiv „Micul Apicultor” va oferi participanților de toate vârstele oportunitatea de a învăța mai multe despre apicultură și importanța albinelor în ecosistemul nostru.

De la colectarea mierii până la rolul crucial pe care îl joacă în polenizarea plantelor, atelierul va oferi o experiență practică și educativă.

De asemenea, participanții vor avea șansa de a întâlni și interacționa cu Ablinuta Harnicuța care va fi prezentă pentru a împărtăși informații și curiozități despre viața albinelor și munca lor asiduă.

Pentru a completa această experiență fascinantă, un foto corner tematic va fi disponibil pentru a captura momente speciale și amuzante ale vizitei la expoziție.

Iar pentru a răsplăti participanții pentru curiozitatea și implicarea lor, organizatorii pregătesc surprize dulci care să aducă un zâmbet pe fețele tuturor.

Accesul la eveniment este complet gratuit, oferind astfel oportunitatea tuturor celor interesați să descopere și să se bucure de frumusețea și complexitatea lumii albinelor.”

Pregătiți-vă, așadar, să fiți surprinși de lumea fascinantă a albinelor, într-o seară care promite să fie educativă și captivantă pentru vizitatori de toate vârstele.

Foto: Descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90