New Profesional Consult 930 x 122

permis fals

La un control de rutină, un tânăr din Argeş a încercat să-i păcălească pe poliţişti

La un control de rutină, un tânăr din Argeş a încercat să-i păcălească pe poliţişti.

Citiți și: Argeș: Un tânăr șofer a încercat să ducă de nas polițiștii

În cursul zilei trecute, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung, aflaţi în serviciu pe raza localităţii Berevoeşti, au făcut semn unui şofer să oprească. Acesta s-a conformat, iar oamenii legii i-au solicitat, aşa cum se întâmplă în astfel de situaţii, documentele la control.

Şoferul, despre care am aflat că se numeşte P.D., are 24 de ani şi este din Ţiţeşti, a prezentat agenţilor un permis de conducere emis de autoritățile din Croația, fapt care a generat dubii. În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că permisul prezentat de bărbat era fals.

Citiți și: A prezentat poliţiştilor un permis bulgăresc

„În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 323 și 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită”, a transmis IPJ Argeş.

(Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90