930×122 CAPRA 5

an școlar

LA „ZINCA” ANUL ȘCOLAR A FOST DESCHIS DE „GENERALUL” TUDOSOIU

În această dimineață a avut loc festivitatea de deschidere a noului an şcolar și la Colegiul Naţional „Zinca Golescu” din Piteşti.

Citiți și: Bătaie pe frigidere și mașini de spălat la reducere! Oamenii s-au călcat în picioare

Sute de elevi şi părinţi au umplut curtea interioară a Colegiului, colegiu care este considerat unul dintre cele mai bune din ţară. De exemplu, la „Zinca Golescu” a fost înregistrată în acest an cea mai mare rată de promovare a examenului de bacalaureat din Argeș, iar din punct de vedere al rezultatelor la Evaluarea Naţională Colegiul s-a numărat printre primele 10 din România.

Festivitatea a fost deschisă de cuvântări ale oficialităţilor prezente, respectiv inspectorul şcolar general al judeţului, Dumitru Tudosoiu, și Cornel Ionică, viceprimar al Piteștiului. Au mai participat rectorul Universităţii de Stat din Piteşti, Sebastian Pârlac, şi preşedintele Senatului aceleiaşi universităţi, preotul Nicolae Brânzea. Deși își anunțase prezența, prefectul Mihai Oprescu nu a mai ajuns. Nu știm motivul. Am vrut să-l aflăm, dar Oprescu nu a răspuns la telefon.

Citiți și: Pitești. Fanii McDonald`s au luat cu asalt restaurantul nou deschis!

A avut loc și o scurtă slujbă religioasă.

Elevii s-au bucurat de reîntâlnirea cu colegii lor şi nu au ratat ocazia să depene amintiri din vacanţă şi să îşi facă planuri pentru noul an școlar. Pe de altă parte, conducerea și profesorii Colegiului le-au urat liceenilor mult succes la învățătură, urare la care ne raliem și noi.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90