Donaris 930 x 122

accident

LANȚUL SLĂBICIUNILOR: ACCIDENT INCREDIBIL PE STRADA FRAȚII GOLEȘTI

În această dimineață, după cum v-am informat, un accident mai puțin obișnuit s-a produs în Pitești, pe strada Frații Golești. Suntem în măsură acum să vă oferim detalii.

Citiți și: Doi tineri șoferi, accident deosebit de grav soldat cu victime! Ce spune Poliția

Totul a pornit de la șoferul unui Logan, care a încercat să iasă dintr-o parcare în stradă cu autoturismul, cu spatele. Șoferul unei alte mașini, un Golf, care circula regulamentar pe strada Frații Golești, l-a observat târziu şi pentru a evita impactul a tras dreapta de volan. Golful a intrat într-o dubă (foto), care se deplasa pe același sens de mers.

La rândul ei, duba a ricoşat într-un stâlp de iluminat public de pe marginea străzii. În urma impactului, stâlpul s-a mişcat și a destabilizat şi stâlpul de iluminat de pe partea opusă, de care era legat cu cabluri. De pe acest al doilea stâlp globul care acoperă becul s-a desprins și a căzut în capul unui trecător care încerca să se urce într-o maşină. Din fericire, victima nu a fost grav rănită.

Citiți și: Argeș: Accident între două autoturisme: Minor transportat la spital

Poliția anchetează cazul, urmând să stabilească vinovatul pentru producerea acestui accident neobișnuit.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3