NOR CURIER 930X122

furt

Le-a furat mașina de Poliție chiar când se aflau în misiune! Agenții au uitat cheile în contact

Un adevărat scenariu de film. Un bărbat a furat o maşină de Poliţie în timp ce se afla la o petrecere.

Citiți și: Argeș: Copilă jefuită într-un magazin, în plină zi

Imediat ce și-a dat seama că agenții au lăsat autospeciala pornită și sunt ocupați să-i legitimeze prietenii, bărbatul a profitat de ocazie și a plecat la plimbare.

Întâmplarea a avut loc sâmbătă noaptea, în comuna Lehliu din Ialomiţa, atunci când polițiștii au fost sesizați să intervină în cazul unui conflict, notează Antena 3.

Citiți și: Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș

Prezenți la fața locului, polițiștii au procedat la legitimarea persoanelor implicate în scandal, moment în care un bărbat a profitat de neatenția oamenilor legii și s-a urcat la volanul autospecialei de poliție pe care a și condus-o aproximativ 300 de metri.

De vină ar fi fost polițiștii, care au uitat cheile în contact, scrie Călărașipress.

„Persoane respectivă a oprit mașina după aproximativ 300 de metri, moment în care a fost imobilizat de poliiști, fiind identificat în persoana unui bărbat de 49 de ani, din comuna Chirnogi, județul Călărași.

Bărbatul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind de 0,76 mg/l alcool în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

De asemenea, față de persoana în cauză a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Totodată, a fost dispusă cercetarea internă cu privire la intervenție”, a precizat IPJ Călărași.

Foto descriptiv: Stiri de Cluj

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3