930 x122 grota rece

eblogauto.ro

Lexus RX450H: Putere, lux și eleganță. Drive test by Sorana – eblogAuto

eblogAuto.ro, colaboratorul ePitești.ro pentru rubrica auto, destinată pasionaților de mașini, vine cu o recenzie pentru noul LEXUS RX450H.

Citiți și: Geely ar putea cumpăra acțiuni la divizia de motoare termice Renault

Dacă ești în căutarea unui SUV cu cinci sau șapte locuri care să combine calitatea premium cu tehnologia hibridă, atunci Lexus RX ar putea fi alegerea ideală pentru tine.

Citiți și: DACIA Spring 2022: o mașină ieftină ce oferă peste strictul necesar

Datorită experimentelor pe care brand-ul japonez le-a făcut încă din 2004 cu motoarele hibride, putem spune că astăzi, Lexus posedă unul dintre cele mai sigure și performante motoare de hibrid. Acesta oferă o economie de combustibil aproape asemănătoare dieselului.

În ceea ce privește designul, cel mai recent RX este un pic diferit față de stilul pe care ne-am obișnuit să îl vedem la mașinile Lexus. 

Noul RX posedă elemente de design care îl ajută să iasă în evidență bine de tot.

Sorana Bratulea, tester eblogAuto.ro, a supus noul LEXUS RX450H la un test drive, pe care îl puteți urmări în clipul de mai jos ⬇️

Înainte de a vă cumpăra o mașină, țineți minte că documentarea este cea mai importantă etapă.

Cei de la eblogAuto.ro testează noile modele auto și moto, pentru ca tu să cumperi în siguranță!

Sursă: eblogAuto.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90