New Profesional Consult 930 x 122

INCIDENTA CAZURI COVID

LISTA localităților cu cele mai mari incidențe din Argeș

DSP Argeș a actualizat în urmă cu puțin timp datele referitoare la ratele de infectare înregistrate, astăzi, în fiecare localitate din Argeș.

Citiți și: INCIDENŢA CAZURILOR DE COVID-19, APROAPE DE 1,5 LA MIE ÎN ARGEŞ. SITUAŢIA LA NIVEL NAŢIONAL

În județul Argeș, 38 de localități au o rată de infectare de peste 6 la mie.

Localitatea din Argeș cu cea mai mare incidență este Moșoaia, având, astăzi, o rată de infectare de 13.4 la mie, urmată de Morărești care a ajuns și ea la o rată de infectare de 13.02 la mie.

În Municipiul Pitești, astăzi, rata de infectare este de 10.67/1000 de locuitori, fiind în creștere de la o zi la alta (ieri era de 10.05).

Reamintim că, în localitățile/orașele în care rata de infectare depășește pragul de 6/1000 de locuitori se impune carantina de noapte în weekend, iar în cazul în care se depășește pragul de 7.5/1000 de locuitori se impune carantina de noapte săptămânală.

Localități aflate în carantina de noapte în weekend, între orele 20.00-05.00: ALBOTA, CĂLINEȘTI, CÂMPULUNG, CĂTEASCA, CIOFRÂNGENI, COSTEȘTI, DÂMBOCICIOARA, HÂRTIEȘTI, MĂRĂCINENI, MERIȘANI, MICEȘTI, POIENARII DE MUSCEL, RUCĂR, SĂPATA, SUSENI, TEIU, TOPOLOVENI, VULTUREȘTI.

Localități aflate în carantină de noapte săptămânală, între orele 20.00-05.00: ALBEŞTII DE MUSCEL, BĂBANA, BASCOV, BRADU, BUDEASA, MOȘOAIA, MUNICIPIUL PITEŞTI, OARJA, ORAŞ MIOVENI, ORAŞ ŞTEFĂNEŞTI, POIENARII DE ARGEŞ, ROCIU, ȚIȚEȘTI, UNGHENI.

Foto principal: descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3