New Profesional Consult 930 x 122

profesional new consult

    LOCURI LIMITATE CURS DE FOTOGRAFIE ORGANIZAT ȊN PITEŞTI

    Nu ratați unul dintre LOCURILE LIMITATE pentru cursul de Fotografie desfãşurat în Piteşti, curs organizat de Profesional New Consult ce se adreseazã tuturor celor care doresc sa inceapa o cariera in domeniu, dar si iubitorilor de frumos, pasionati de aceasta arta. Invata regulile de baza si experimenteaza, dezvolta-ti tehnica, surprinde cadrul perfect, apasa butonul si declanseaza emotii, inscrie-te la curs! Cursul de Fotografie organizat de Profesional New Consult este autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, astfel ca dupa absolvire vei obtine o diploma acreditata cu care vei putea profesa ca fotograf atat la nivel national, cat si international.

    Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

    Şi pentru cã suntem la ceas aniversar, considerãm că nimic nu este mai potrivit decât un semn al gratitudinii noastre pentru TINE, cel care ne treci pragul, și anume 10% REDUCERE pentru plata integralã a cursului şi 5% REDUCERE pentru plata în rate a cursului selectat pentru orice înscrieri efectuate în perioada 02.06.2020 – 30.06.2020.

    Componenta principalã a cursului este cea practicã, acesta desfãşurându-se atât în sala de curs, dar şi în naturã, în aer liber, fiind abordatã atât fotografia de interior, cât şi fotografia de exterior, peisajul și portretul.

    Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

    Dacã doriţi sã cunoaşteţi tainele fotografiei şi sã obţineţi o diplomã acreditatã, soluţia o reprezintã cursul de fotografie organizat în Piteşti. Cursul este susţinut de un fotograf formator cu experienţã în domeniu. Preţul cursului poate fi achitat si in rate.

    Pentru detalii despre cursul de Fotografie vã puteţi adresa firmei Profesional New Consult la sediul acesteia situat ȋn Piteşti, aflat la urmãtoarea locaţie: Bld. I.C. Brãtianu, Bl. D6, (în spatele complexului Fortuna), Jud. Argeş, în spatele hypermarket Prima – birou înscrieri şi sãli de curs.

    Mobil: 0740.250.290; 0784.333.777, 0758.490.490

    e-mail: cursuri@profesionalnewconsult.ro,

    web: www.profesionalnewconsult.ro

    De asemenea, firma va organiza în perioada urmãtoare, cursuri recunoscute şi acreditate în urmãtoarele domenii:

    Curs Contabilitate

    Curs Responsabil de Mediu

    Curs Manager Resurse Umane

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3