930 x122 grota rece

profesional new consult

    LOCURI LIMITATE – CURS INSPECTOR RESURSE UMANE

    Ocupă şi tu unul dintre locurile limitate in cadrul cursului Inspector Resurse Umane, curs acreditat, diplomele fiind recunoscute la nivel naţional şi internaţional!

    Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

    Cursul are ca tematicã: Revisal – aplicaţia informatizatã de evidenţã a salariaţilor, Codul Muncii, Legea Dialogului Social, Legea Şomajului, Legea Pensiilor, toate acestea îmbinate cu sesiuni de practicã ce cuprind Contractul Individual de Muncã, Fişa Postului, Informare, întocmire Act adiţional şi diferite tipuri de decizii, precum şi modalitatea de calcul şi întocmire a statului de salarii; de asemenea toate acstea fiind punctate corect cu aplicaţii practice şi exemple concrete.

    Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

    Şi pentru cã suntem la ceas aniversar, considerãm că nimic nu este mai potrivit decât un semn al gratitudinii noastre pentru TINE, cel care ne treci pragul, și anume 10% REDUCERE pentru plata integralã a cursului şi 5% REDUCERE pentru plata în rate a cursului selectat pentru orice înscrieri efectuate în perioada 02.06.2020 – 30.06.2020

    Pentru urmãtoarea sesiune a cursului de Inspector Resurse Umane, locurile sunt limitate, iar dacã veţi dori sã îl parcurgeţi, nu uitaţi sã vã adresaţi centrului de studii Profesional New Consult la telefoanele, 0758.490.490, 0784.045.025, 0784.333.777 sau puteţi remite un email la adresa: office@profesionalnewconsult.ro sau la sediul firmei din: Bld. I.C. Brãtianu, Bl. D6, (în spatele complexului Fortuna), Jud. Argeş, în spatele market Prima – birou înscrieri şi sãli de curs.

    Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt:

    Curs Inspector SSM
    Curs Operator CNC
    Curs Contabilitate

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3