930×122 CAPRA 5

furt

”Lovitura” dată de un puști de 16 ani. A furat o borsetă plină cu bani, valută, bijuterii și telefoane

Un puști de 16 ani a fost reținut de polițiști după ce a furat o borsetă plină cu bani, valută, bijuterii și telefoane dintr-o mașină lăsată nesupravegheată în parcarea unui centru comercial.

Citiți și: Argeș: Halucinant! Au băgat de 300 de lei și au plecat

Totul s-a întâmplat într-un moment de neatenție al proprietarului, care se ocupa de încărcarea mai multor bunuri în autoturism.

Băiatul a păstrat doar banii – 20.000 de lei, și bijuteriile, apoi a aruncat borseta. Polițiștii au reușit să recupereze doar o parte din bunuri.

Citiți și: Doi copii au furat o mașină și au plecat la plimbare. Unul dintre ei a fost reținut

Astăzi, minorul va fi adus în fața judecătorilor pentru luarea unei măsuri preventive.

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 01 noiembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, și au reținut un minor de 16 ani, din Merișani, recuperând o parte din bunuri.

Din cercetări s-a stabilit că în seara zilei de 23 octombrie a.c., în timp ce se afla în parcarea unui centru comercial, minorul ar fi sustras o borsetă din interiorul unui autoturism neasigurat, profitând de împrejurarea în care persoana vătămată era preocupată de încărcarea unor bunuri în autovehicul.

Borseta conținea sume de bani în lei și valută totalizând aproximativ 20.000 de lei, patru ceasuri în valoare de aproximativ 25.000 de euro, bijuterii din aur în greutate de aproximativ 15 grame, precum și telefoane mobile, acte personale și carduri bancare, ulterior autorul abandonând borseta, din care și-a însușit sumele de bani, ceasurile și bijuteriile.

În urma activităților de cercetare, polițiștii au recuperat ceasurile și bijuteriile din aur.

În ziua de 01 noiembrie, după administrarea probatoriului, minorul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90