New Profesional Consult 930 x 122

centrale termice

    Lovitură pentru românii care stau la bloc!

    Centralele termice individuale ar putea fi interzise mai repede decât ne așteptam.

    Citiți și: Anunț major pentru cei care au astfel de centrale termice!

    Ministrul Mediului, Barna Tanczos, a anunțat că Proiectul care interzice centralele individuale în blocurile noi a intrat în avizare.

    „Proiectul de Hotărâre de Guvern este în avizare la Ministerul și până la finalul lunii va intra în circuitul de avizare interministerial. Sper să fie susținut și de guvern și celelalte ministere”, a declarat Barna Tanczos, în cadrul unei conferințe de presă.

    Citiți și: E PRĂPĂD! NEREGULI LA CENTRALELE TERMICE DIN GRĂDINIȚELE ȘI ȘCOLILE DIN ARGEȘ

    Proiectul a fost prezentat pentru prima dată la finalul anului trecut.

    Important de precizat este faptul că interzicerea centralelor individuale nu va afecta în niciun fel blocurile care au deja centrală, blocurile aflate în construcție sau pe cele care au primit autorizație de construcție, dar nu au început construcția efectivă.

    „Atât Ministerul cât și UAT-urile și cetățenii trebuie să facă eforturi pentru un aer mai curat. Odată cu venirea frigului poluarea aerului ne pune în pericol sănătatea din ce în ce mai mult, pentru că în urma încălzirii locuințelor și în urma traficului substanțele nocive rămân blocate în straturile de aer în apropierea suprafeței, mai ales dacă vremea este liniștită, rece și uscată”, spunea ministrul Mediului la sfârșitul anului trecut, potrivit Mediafax.

    Foto descriptiv

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3