NOR CURIER 930X122

căței

Lovitură RARĂ la Vivo Mall! A îmbrâncit-o, i-a furat 16 mii € și 17 căței!

Lovitură RARĂ la Vivo Mall! A îmbrâncit-o, i-a furat 16 mii € și 17 căței!

Citiți și: 30 de spargeri lângă Pitești, în doar câteva ore! Doi bărbați au băgat groaza în oameni

O întâmplare neobișnuită a avut loc în primăvara anului 2021 în parcarea Vivo Mall! din Pitești. O femeie care intenționa să îi vândă unui elvețian 17 căței a rămas fără animale, dar și fără 16 mii de euro, bani pe care îi avea în portofel.

„Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și complicitate la furt, conform art. 233, respectiv art. 48 rap la art 228 din Codul Penal.

Citiți și: Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

Din cercetări, s-a stabilit că în după-amiaza zilei de 14 aprilie 2021, în timp ce se aflau în parcarea unui centru commercial din Pitești, un bărbat de 25 de ani, cetățean elvețian, a sustras unei femei de 29 de ani, din Pitești, 17 căței din rasele pomeranian și buldog francez, precum și un portofel, după care ar fi îmbrâncit persoana vătămată pentru a-și asigura scăparea, părăsind locul faptei.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii faptei a fost stabilit la peste 16.000 de euro și 300 de lei.

De asemenea, în urma cercetărilor, s-a stabilit că cel în cauză a fost sprijinit în activitatea infracțională de o femeie de 32 de ani, din municipiul Iași, județul Iași.

Pe parcursul cercetărilor s-a stabilit că animalelor sustrase le-au fost întocmite documente de export la un cabinet veterinar de pe raza județului Iași, ulterior fiind transportate în afara țării, în vederea valorificării.

Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată, în lipsă a inculpatului de 25 de ani, cetățean elvețian, respectiv a femeii de 32 de ani, din județul Iași”, transmite Poliția Argeș.

Foto: Arhivă ePitești/ Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • 16000 euro in portofel ?? Și 17 căței??
    La un moment dat specificați că prejudiciul stabilit în urma cercetării a fost 16000 euro și 300 lei , deci se înțelege că în 16000 euro este și valoarea cățeilor …
    In articol sunt 2 tipuri diferite de prejudiciu.
    In prima parte este 16000 euro + 17 căței , iar din cercetări 16000euro și 300 lei , la cercetări au dispărut cățeii sau la început nu e corect ce ați specificat …
    Știi cum zic , se bat cap in cap ideile din articol …

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90