Donaris 930 x 122

circulație întreruptă

Lucrări de reparații pe o stradă din Pitești. Circulația va fi întreruptă

Primăria Pitești anunță că vor avea loc lucrări de reparații pe strada Valea Geamăna, tronsonul cuprins între Bd. Petrochimiștilor și zona estacadei adiacente parcului Prundu.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Lucrările vor demara de astăzi, 16 mai 2022, de la ora 21:00. Mâine, 17 mai 2022, în intervalul orar 09:00 – 15:00, circulația pe acest tronson va fi întreruptă.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

În acest sens, între orele mai sus menționate, conducătorii auto sunt rugați să circule cu prudență, să respecte regulile de circulație și, în măsura posibilităților, să evite zona lucrărilor, folosind rute ocolitoare.

Lucrările vor consta în frezarea și, ulterior, asfaltarea părții carosabile deteriorate de pe strada Valea Geamăna, pe tronsonul cuprins între Bd. Petrochimiștilor și zona estacadei adiacente parcului Prundu.

Foto principal: descriptiv/ Sursă: ziaruldeiasi.ro

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3