EcoMoto 930×122

tofan luc tudor

Lucrețiu Tudor și Gelu Tofan, la Barcelona, pe banii piteștenilor

Lucrețiu Tudor și Gelu Tofan la summit, în Spania – Barcelona, pe banii Primăriei Pitești!

Luni, 15 noiembrie, city managerul Primăriei Pitești și viceprimarul orașului – Gelu Tofan au plecat în Barcelona, pentru a participa la Congresul Mondial Smart City Expo, congres ce se desfășoară în perioada 16 – 18 noiembrie 2021.

Cei doi participă la acest summit internațional pentru a acumula noțiuni menite să dezvolte orașul, dar și să creeze o viață urbană mai bună, care să permită piteștenilor servicii mai eficiente. Tema de anul acesta a congresului este transformarea metropolelor după pandemie.

Întregul ”sejur” este finanțat exclusiv de Primăria Pitești, care a plătit pentru cei doi suma de 5.830 lei, adică 2.915 lei pentru fiecare, conform Cristinei Munteanu (foto), purtător de cuvânt al primarului piteștean, Cristian Gentea.

Această sumă include cheltuielile cu deplasarea, cazarea și asigurările de călătorie.

Susă foto, Gelu Tofan: promediatv.ro/ Facebook Lucrețiu Tudor

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90