930×122 CAPRA 5

profesional new consult

LUNA IUBIRII E LUNA REDUCERILOR LA PNC

Luna iubirii e luna reducerilor la PNC. Profesional New Consult îți răsplătește iubirea. ”Pentru că celebrăm iubirea, la Profesional New Consult luna iubirii este luna reducerilor”, transmite cunoscuta firmă de formare profesională.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Înscrie-te în perioada 11-25 februarie 2019 la orice curs împreună cu persoana iubită și Profesional New Consult îți răsplătește iubirea cu reduceri de prețuri!

– 10% pentru amândoi dacă plata se face în rate;

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

– 15% pentru amândoi dacă plata se face integral.

Pentru a beneficia de reducere, tot ce trebuie să faceți este să vă prezentați la centrele Profesional New Consult împreună cu partenera/partenerul dumneavoastră și să vă înscrieți la un curs care se desfășoară în perioada februarie-iunie 2019.

”Campania li se adresează exclusiv persoanelor fizice rezidente pe teritoriul României care se înscriu la sediile noastre, în perioada 11-25 februarie 2019, la unul dintre cursurile organizate de Profesional New Consult care au ca perioadă de începere intervalul februarie-iunie 2019. Sunt exceptate din această campanie cursurile de igienă și stivuitorist”.

Retragerea unuia dintre parteneri de la unul dintre cursuri anterior începerii acestuia anulează automat reducerea și pentru celălalt partener.

Reducerile nu se cumulează cu alte reduceri și promoții desfășurate de firma organizatoare în intervalul februarie-iunie 2019.

Firma organizatoare își rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament, orice modificare urmând a fi adusă la cunoștință pe canalele de social media și pe website-ul societății, mai transmite Profesional New Consult.

În Argeș, sediul firmei este situat în Pitești, pe bulevardul I.C. Brătianu, bloc D6 (în parcarea din spatele complexului comercial Fortuna și al magazinului Prima).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90