EcoMoto 930×122

cosmetice

MAGAZINE CĂLCATE DE HOAȚE. AU FURAT HAINE ȘI COSMETICE. REȚINUTE ȘI ANCHETATE

Magazine călcate de hoațe. Au furat haine și cosmetice. Reținute și anchetate. Poliţiştii din orașul Mioveni au reţinut pentru 24 de ore două femei (una de 23 de ani, din Făgăraș – județul Brașov, cealaltă, de 19 ani, din Bascov – județul Argeș), bănuite că ar fi comis mai multe infracțiuni de furt.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

În perioada 5-15 ianuarie 2019, cele două femei, ambele de etne romă, ar fi furat haine și produse cosmetice din cinci magazine din Mioveni.

Ar fi furat nu singure, ci împreună cu alte patru tinere, dintre care două minore (din comuna argeșeană Băiculești, fiecare de 17 ani, una din comuna Crângurile – județul Dâmbovița, în vârstă de 22 de ani, și o a patra, din Bascov, în vârstă de 25 de ani).

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Prejudiciul, în valoare de circa 5.000 de lei, a fost recuperat în proporţie de peste 50%, informează Biroul de presă al Poliției Argeș.

Cele două femei reținute sunt recidiviste. Una dintre ele ar fi furat recent și dintr-un autoturism aflat în parcarea hipermarketului Kaufland Nord din Pitești.

Femeile vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive. ”Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale”, mai precizează sursa citată. (Foto: Arhivă – descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90