EcoMoto 930×122

magiun

MAGIUNUL DIN TOPOLOVENI, ÎNCĂ 3 ANI PE MASA REGELUI

Majestatea Sa Regele Mihai I al României a decis să prelungească pentru încă trei ani calitatea de Furnizor Oficial al Casei Regale pentru compania Sonimpex Topoloveni, apreciind „calitatea deosebită şi gustul desăvârşit ale produselor Topoloveni şi Topoloveana”. Certificatul de reînnoire a fost acordat de Alteţa Sa Principesa Margareta în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat la Castelul Peleş.

Citiți și: Accident cu victimă în Argeș! Impact violent

Sonimpex Topoloveni este Furnizor al Casei Regale din anul 2010 pentru Magiunul de prune Topoloveni şi din anul 2011 pentru dulceţurile, zacusca şi pasta de roşii marca Topoloveana.

„Atribuirea calităţii de Furnizor al Casei Regale a României, pentru Magiunul de prune Topoloveni în 2010 şi ulterior, în 2011, pentru toată gama Topoloveana sunt momente care ne oferă anduranţă în faţa tuturor nedreptăţilor din ultimii ani, dar şi forţa de a continua să obţinem calitatea la nivel maxim şi să ne căutăm dreptatea.”, a declarat Bibiana Stanciulov, director general al Sonimpex Topoloveni. (Foto: adevarul.ro)

Citiți și: Argeș: Act de teribilism! Un bărbat trăiește clipe de groază

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3