930×122 CAPRA 5

strada petre ispirescu

    Mai rău ca la țară! Stradă din Pitești, plină noroi și gropi

    Săptămâna trecută, ePitești.ro aducea în atenția publică problemele locuitorilor de pe strada Intrarea Ioan Norocea, stradă din municipiul Pitești care devenise impracticabilă în urma zilelor ploioase din ultima perioadă. Practic, aici, tot ce mișca se împotmolea în noroaie. După publicarea articolului, într-un timp record, problema a fost remediată pe cât posibil de Primăria Pitești, iar strada a fost compactată.

    Citiți și: RISC MAXIM ÎN GĂVANA

    Subiectul pe larg, AICI – Update: Împotmoliţi în noroaie – problemă rezolvată în timp record

    Astfel, alți piteșteni ne-au scris pe pagina de Facebook a redacției ePitești despre o problemă similară, încrezători că și aceasta se va rezolva.

    Aceleași noroaie, doar că pe o altă stradă…tot din municipiu.

    Este vorba despre strada Petre Ispirescu din cartierul Găvana 3. Pentru a ajunge în Trivale, șoferii urcă pe această stradă care dă în strada asfaltată Nicolae Labiș. Problema este că o porțiune de drum de pe strada Petre Ispirescu este impracticabilă.

    Drumul, după cum se poate observa și în imagini, este plin de gropi, care în urma condițiilor meteo din ultimele zile, s-au transformat în bălți.

    O rută alternativă pentru a ajunge în cartierul Trivale ar fi și strada Episcop Grigorie Leu, însă această variantă i-ar sili pe șoferi să ocolească tot cartierul, din cauza noilor sensuri unice instituite de către Primărie.

    Oamenii care locuiesc și frecventează această stradă cer ca problema lor să fie rezolvată. Ideal ar fi, spun ei, ca autoritățile locale să vină cu o mașină de pietriș pentru a astupa gropile, pentru a îndrepta drumul, dar totodată și pentru a evita ca în urma precipitațiilor terenul să se transforme într-o mlaștină.

    Așa cum era normal, am luat legătura cu reprezentanții Primăriei Pitești pentru un punct de vedere oficial cu privire la acest subiect. Deocamdată nu am primit niciun raspuns. Vom reveni.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Un comentariu

    • Barbulescu Adrian spune:

      La școala nr 3. (cea mai renumita din Pitești), în buricul târgului, accesul se face pe niște trepte pe unde are loc decât o persoana. În consecință, se coboară pe trepte, se urca prin noroi (sau invers. Când ploua sau ninge ajung copii plini de noroi în clase sau cu părinții de mana pana la ușă, ca să nu cadă.
      Ce pretenții mai avem la zonele mărginașe?

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90