New Profesional Consult 930 x 122

alegeri

ALEGERI PENTRU NOUL RECTOR LA UNIVERSITATEA PITEŞTI

Mâine, 22 februarie, este zi decisivă pentru Universitatea de Stat din Piteşti: va fi ales rectorul pentru următorii patru ani.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

În cursa pentru această funcţie se află patru candidaţi: lector univ. dr. Mircea Bărbuceanu (lider sindical), lector univ. dr. Laurenţiu Cristian Deaconu, pr. conf. univ. dr. Nicolae Brânzea şi conf. univ. dr. Dumitru Chirleşan.

Va fi o singură secţie de votare, amenajată în sala de şedinţe a Senatului (sala 12) din clădirea Rectorat, iar alegerile se vor desfășura în intervalul orar 8-18. Va fi declarat ales candidatul care a obţinut cele mai multe sufragii, dar nu mai puţin de jumătate plus unu din numărul total de voturi. Dacă aceste condiţii nu vor fi întrunite, atunci va fi organizat un nou tur de scrutin.

Citiți și: Oficial. Gentea a făcut anunțul și începe „lupta”!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3