New Profesional Consult 930 x 122

intrerupere curent electric

Mâine, fără curent electric în Pitești

Întreruperea furnizării energiei electrice pentru lucrări programate în Pitești Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice la consumatorii casnici şi agenţii economici:

Citiți și: Zeci de blocuri și cea mai importantă instituție din Pitești rămân fără curent!

vineri, 18 martie, în intervalul orar 09:00-17:00, Strada Victoriei, Doamna Balasa Bl 13, Centrala termică alimentate din PTCZ REPUBLICII.

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum şi pentru îmbunătăţirea parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite.

Citiți și: Mai multe străzi din Pitești rămân 7 ore fără curent electric

Lucrările pot fi reprogramate în situaţia în care condiţiile meteo sunt nefavorabile.

Informaţii actualizate despre programul acestor lucrări pentru săptămâna în curs sunt disponibile la adresa www.distributieoltenia.ro.

Foto principal: descriptiv

SPALATORIE MURAY  555×222

Comentarii

2 comentarii

  • George spune:

    Măi copii… macar sa fi spus” în centrul Pitestiului” si voi… că așa… numai profesioniști nu sunteti… o sa ajungeți ca-n bancurile cu radio Erevan… Nu se întrerupe in tot orașul… nu, nici în tot centrul ci… doar pe trei străzi din Pitești…

  • mimi spune:

    Au inceput sa scoata contorii afara pe scarile blocurilor, gauri, praf, zgomot, tablouri lasate de izbeliste, lucrari autorizate de necunoscatori. Cineva trebuie sa faca bani cu astfel de lucrari, numai hotii. Inspectoratul de stat in constructii, voi vedeti ce gauri dau astia in plafoanele blocurilor? Agentia de mediu, va intereseaza niste amenzi de dat?

570×90 MAIA