NOR CURIER 930X122

summer tour

Mâine – ultima zi de înscrieri la Topoloveni Summer Tour

Mâine – ultima zi de înscrieri la Topoloveni Summer Tour

Citiți și: Accident cu victimă în Argeș! Impact violent

Primăria Topoloveni informează că doar până mâine se mai pot face înscrieri la primul eveniment din calendarul Riders Club – Topoloveni Summer Tour.

Competiția a ajuns la a șasea ediție. 

Citiți și: Argeș: Act de teribilism! Un bărbat trăiește clipe de groază

Startul se va da, ca de obicei, din centrul orașului Topoloveni, duminică, 4 iulie, iar traseul se va întinde prin pădurile și dealurile Argeșului, cu o trecere spectaculoasă prin pârâul Cârcinov. Vor fi deschise atât curse Elite, cât și competiții clasice de amatori, împărțite pe niveluri de dificultate. Vor fi și curse dedicate copiilor cu vârste între 5-13 ani. 

Vremea a fost frumoasă în ultimele zile, iar starea traseelor de la Topoloveni Summer Tour se prezintă din ce în ce mai bine și sunt numai bune de pedalat. Dacă nu te-ai înscris deja, te așteptăm să îți rezervi locul pe www.ridersclub.ro!„, transmite Primăria.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90