930×122 CAPRA 5

accident

Mamă inconștientă! Beată criță la volan, cu copilul în mașină! S-a izbit de un TIR!

Inconștiența extremă de care a dat dovadă o mamă. S-a urcat băută la volan și a luat-o cu ea și pe fetița ei în vârstă de 12 ani.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Femeia a provocat un grav accident rutier în urma căruia atât ea cât și copilul au ajuns la spital, notează Observatornews.ro.

Accidentul a avut loc pe un drum din Moldova, mai exact pe șoseaua Bălţi-Sărătenii Vechi.

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

Potrivit Poliției, șoferița de 47 de ani era la volanul unui Volkswagen când, în timpul depășiri, a pierdut controlul direcției, izbindu-se cu mașina de un autocamion.

În urma impactului puternic, mașina a fost făcută praf, iar femeia și fiica sa de 12 ani au fost transportate la spital.

„Fiind testată cu aparatul Drager s-a stabilit că femeia de la volan se afla în stare de ebrietate avansată – 1,07 mg/l vapori de alcool în aerul expirat”, au transmis polițiștii moldoveni pe pagina oficială de Facebook.

Sură foto: Facebook Poliția Republicii Moldova

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA