NOR CURIER 930X122

Erika-Andreea Popa

Mândria Argeșului! Sportivă de performanță, admisă la Colegiul Militar!

Argeșul are cu ce să se mândrească!

Citiți și: Bravo ei! Tânăra de la Colegiul Militar cu care se mândrește Argeșul!

Erika-Andreea Popa, sportivă de performanță în cadrul Clubului Sportiv Dacia Mioveni 2012, secția oină, a fost admisă de curând la Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir” Breaza.

Originară din Mioveni, Erika a ales să urmeze cariera militară datorită tatălui ei, pe care îl are ca și model.

„Alegerea carierei militare a fost oarecum influențată de tatăl meu. Mă fascina tot ceea ce îmi povestea de pe vremea când el a efectuat stagiul militar. Am știut că este foarte mult de muncă, însă roadele le voi culege la final”, mărturisește Erika-Andreea Popa, elevă în clasa a IX –a la Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir”, într-o interviu acordat Colegiului.

A trecut puțin peste o lună de când tânăra argeșeancă a îmbrăcat uniforma militară și consideră că a fost o lună a cunoașterii, a acomodării cu noii ei colegi, dar și cu domnii profesori și întreg colectivul cantemirist.

„A fost mult de muncă până m-am pus la punct cu tot ceea ce înseamnă viața în Cantemir. Am legat prietenii frumoase, am râs și poate am și plâns alături de colegii mei, însă greul nu este atât de greu atunci când depui suflet în ceea ce faci”, afirmă Erika.

Printre pasiunile fetei se numără sportul, gătitul, deserturile în general, și pictura. Este la început de drum, dar foarte motivată să ducă la îndeplinire tot ceea ce și-a propus.

„Sportul face parte din mine”

„În urmă cu  mai bine de trei ani, am descoperit un sport care mai târziu avea să facă parte din mine și anume sportul nostru național, oina”, povestește Erika pentru sursa citată.

Tânăra a participat la numeroase competiții și a obținut multe medalii. Pe teren este locul în care se regăsește și încearcă să dea tot ceea ce are mai bun. Este mândră de ultimele rezultate obținute și le împărtășește cu entuziasm:

„În portofoliul echipei se numără multiple competiții câștigate cu Locul I, cele mai recente fiind obținute în data de 02 octombrie 2022 la Izvorani și București – Locul I la Campionatul Național de Senioare și Cupa Federației.”

Consideră că momentele frumoase se construiesc în timp, iar succesul nu este doar al unei singure persoane, este al unei echipe.

„Mi-ar plăcea foarte mult să pot promova oina și în colegiu, un sport care necesită multă atenție, reflexe foarte bune și calm. În încheiere vreau să îndemn toți colegii să își urmeze visurile și întotdeauna să depună seriozitate și iubire în tot ceea ce fac”, este mesajul transmis de Erika-Andreea Popa.

O felicităm și noi pe Erika și îi dorim mult succes în tot ceea ce și-a propus!

Sursă: Facebook Colegiul Naţional Militar „Dimitrie Cantemir” Breaza

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

4 comentarii

  • Ramona Popa spune:

    Mândria Argeșului și mândria noastră a părinților! Avem inima plina de mândrie ,bucurie și recunoștință lui Dumnezeu pentru tot ceea ce ne oferă

  • Claudia spune:

    Felicitări si mult succes in continuare!

  • Ioana spune:

    Doamne ajuta pe mai departe. Ma bucur ca mai avem și știri cu evenimente și oameni frumoși, ca de știri negativiste m-am saturat. Părinților respect și putere sa o sprijine în cariera și ei sănătate și perseverenta pentru a-si urma visul

  • Alexandru spune:

    Da, putem fi mândri dar nu putem fi mândri cu cel care scrie ” ca și ” reporter. Se vede treaba că formularea o are dobândită, de vreme ce toată lumea o folosește.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90