Eurial 930 x 122

autism

MANUELA HĂRĂBOR VINE ÎN PITEŞTI

Andreea Badea, preşedintele Asociaţiei Părinţilor cu Copii cu Autism Argeş, a anunţat astăzi că pe 18 decembrie, de la ora 17, la Teatrul „Alexandru Davila” va avea loc un spectacol pentru copiii cu autism şi alte dizabilităţi grave.

Citiți și: Atenție! Se oprește curentul în județul Argeș

Vor fi momente artistice prezentate şi de cei mici, iar după aceea, la ora 19, va începe la Hotel Ramada o acţiune caritabilă cu licitaţie prin care se speră să se obţină fonduri care să ajute la amenajarea spaţiului de la „Dimitrie Dima” în care asociaţia îşi va avea sediul. La acţiune va participa şi cunoscuta actriţă Manuela Hărăbor, împreună cu fiul său, Andrei, care suferă, la rându-i, de autism.

De trei luni şi jumătate membrii asociaţiei fac eforturi mari să găsească resurse pentru amenajarea spaţiului, dar este dificil, astfel încât e posibil ca de-abia în primăvară totul să fie gata. Până atunci asociaţia plăteşte chirie şi utilităţi pentru două spaţii (unul de la Primărie, altul închiriat de pe piaţa liberă), dar beneficiază doar de unul singur. (Foto: apropotv.ro)

Citiți și: Se întâmplă acum la Argeș Mall: E nebunie!

555 X 222 POSADA 2
New Profesional Consult 570×90