New Profesional Consult 930 x 122

autism

MANUELA HĂRĂBOR VINE ÎN PITEŞTI

Andreea Badea, preşedintele Asociaţiei Părinţilor cu Copii cu Autism Argeş, a anunţat astăzi că pe 18 decembrie, de la ora 17, la Teatrul „Alexandru Davila” va avea loc un spectacol pentru copiii cu autism şi alte dizabilităţi grave.

Citiți și: Descoperă cele mai tari sfaturi pentru vestita curățenie de primăvară!

Vor fi momente artistice prezentate şi de cei mici, iar după aceea, la ora 19, va începe la Hotel Ramada o acţiune caritabilă cu licitaţie prin care se speră să se obţină fonduri care să ajute la amenajarea spaţiului de la „Dimitrie Dima” în care asociaţia îşi va avea sediul. La acţiune va participa şi cunoscuta actriţă Manuela Hărăbor, împreună cu fiul său, Andrei, care suferă, la rându-i, de autism.

De trei luni şi jumătate membrii asociaţiei fac eforturi mari să găsească resurse pentru amenajarea spaţiului, dar este dificil, astfel încât e posibil ca de-abia în primăvară totul să fie gata. Până atunci asociaţia plăteşte chirie şi utilităţi pentru două spaţii (unul de la Primărie, altul închiriat de pe piaţa liberă), dar beneficiază doar de unul singur. (Foto: apropotv.ro)

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3