EcoMoto 930×122

consilier juridic

MApN caută consilier juridic pentru Garnizoana Pitești

MApN caută consilier juridic pentru Garnizoana Pitești

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Direcția Generală Juridică din Ministerul Apărării Naționale organizează concurs pentru încadrarea a 7 (șapte) funcții de execuție vacante de ofițer, cu gradul de căpitan, în conformitate cu prevederile instrucțiunilor privind chemarea/rechemarea în activitate, în corpul ofițerilor, al maiștrilor militari sau al subofițerilor, în vederea încadrării unor funcții de execuție din structurile Ministerului Apărării Naționale, aprobate prin Ordinul ministrului apărării naționale nr. M 124, cu modificările și completările ulterioare, funcții în cadrul Centrului asigurare procesuală teritorială, structură subordonată nemijlocit Direcției generale juridice.

Unul dintre aceste posturi este în Argeș. Mai precis, în Pitești.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Conform MApN, se caută consilier juridic la microstructura consilier juridic șef la Căminul Militar de Garnizoană Pitești.

Nivelul minim, domeniul și specializarea studiilor necesare încadrării funcțiilor vacante:

studii superioare de lungă durată, din perioada anterioară aplicării celor trei cicluri tip Bologna, absolvite cu diplomă de licență/echivalentă sau studii universitare de licență, absolvite cu diplomă de licență (ciclul I Bologna) în domeniul drept, specializarea drept, respectiv specializarea drept european și internațional.

Data-limită de înscriere la concurs: 21.06.2022, ora 16.00.

Testele eliminatorii de aptitudini:

evaluarea psihologică și evaluarea nivelului de pregătire fizică: în perioada 11.07.2022-15.07.2022:
se vor desfășura la sediul Centrului Zonal de Selecție și Orientare Breaza, adresa: Breaza, Strada Republicii nr. 75, județul Prahova

examinarea medicală: în perioada 18.07.2022- 21.07.2022 se desfășoară în cadrul unităților sanitare din rețeaua Ministerului Apărării Naționale, la Centrul medical de diagnostic și tratament ambulatoriu al MApN „Academician Ștefan Milcu”, București.

Data, ora și locul de desfășurare a testului scris:

08.2022, ora 10.00, la sediul Direcției Generale Juridice, București, strada Izvor nr. 110, sectorul 5.

Dosarele de concurs se depun la sediul Direcției Generale Juridice, București, strada Izvor nr. 110, sectorul 5.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90