930X122 MAIA

maraton de vaccinare

Maraton de vaccinare în fiecare weekend, în Argeș!

2934 de oameni au fost vaccinați astăzi în Argeș, în cadrul Maratonului, 463 dintre aceștia cu doza 3.

Citiți și: Argeșenii continuă să se vaccineze! Mii de oameni s-au imunizat în acest weekend

A fost o muncă incredibilă în centre pentru că platforma în care sunt introduse datele persoanelor imunizate a funcționat greu.

Neputând scana toate cărțile de identitate, registratorii ajutați și de personalul medical au introdus manual toate informațiile.

Citiți și: Mii de argeșeni s-au vaccinat în ultimele 12 ore!

La centrele din municipii și cu ajutorul caravanelor care au mers în comune, de la 8 până la ora 20, argeșenii au avut acces facil la imunizare.

Pentru că oamenii au manifestat un interes deosebit să se vaccineze în weekend, după consultări avute cu reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Argeș am decis ca maratonul de vaccinare să fie transformat într-un eveniment săptămânal și am programat deja următoarele trei acțiuni.

Sâmbătă și duminică au fost vaccinate aproape 6000 de persoane.

Pentru această reușită le mulțumesc edililor din municipii și celor din localitățile în care au fost astăzi caravanele: Sevastian Pupăză-Roșu (Stolnici), Cosmin Ion Ștefan (Hârtiești),Dorin Florin Panțeru (Ciofrângeni), Doru Ion Smădu (Domnești).”, transmite prefectul de Argeș, Radu Perianu.

Foto principal: descriptiv

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90