garaje

Marea demolare continuă! Se construiesc parcări în locul garajelor ilegale din Pitești

Primarul Cristian Gentea a anunțat că, șapte copertine cu funcțiuni de garaj au fost înlăturate de pe domeniul public din Pitești, de pe strada Ținutul Herța, blocul 39.

Citiți și: Video: Schimbare de ultimă oră în traficul din Piteşti. Parcări şi staţie de taxi mutată

Citiți și: Autostrada spre Sibiu: Liber la semnat contractul pentru tronsonul Curtea de Argeș – Tigveni!

Tot edilul a anunțat că, în perioada următoare, parcarea va fi reabilitată.

Reamintim că, toate garajele ilegale, situate pe domeniul public al Municipiului Pitești vor dispărea. În locul acestora vor fi făcute parcări.

Proprietarii au fost deja notificați ca până la 1 septembrie să le demoleze. În caz contrar, primăria va face acest lucru în locul lor. Persoanele care au deținut aceste garaje vor avea, în schimb, un loc cu prioritate în parcarea ce va fi construită.

VIDEO – CRISTIAN GENTEA, DESPRE DEMOLAREA GARAJELOR DE PE DOMENIUL PUBLIC (începând cu minutul 5:14)

Garajele ilegale de pe domeniul public deja au început să dispară. Am început cu Strada Nicolae Bănescu, la capătul liniei 8, acolo în spate la giratoriu, înspre Cornul Vânătorului. Am pus notificări, la început nu prea am fost luați în serios, dar acum nu cred că mai sunt în picioare decât 3 din 12 (n.r garaje).

Noi nu acceptăm niciun fel de amânare a termenului! La 1 septembrie cine nu le-a ridicat, intram noi acolo și veți vedea cât se va lărgi strada și câte locuri de parcare vor ieși acolo. Și bineînțeles, le-am spus de la început, că cei care au avut aceste garaje au un loc cu prioritate în parcarea respectivă, să aibă și mașină. (…) În niciun garaj nu era nicio mașină acolo.

Asta nu înseamnă că ne vom opri numai la această stradă. Am făcut același lucru în Traian. Vom face același lucru și la Zinca Golescu pentru că acolo avem de construit o sală de sport, iar avizul celor de la ISU este dat cu înlăturarea acestor garaje pentru acces. Deci, încet, încet vom intra peste tot.

Sursă video: Primăria Pitești

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Adi spune:

    Si magazinele ilegale puse pe domeniul public cu incuviintarea primariei intre ca sunt niste evazionisti arata ca intr un targ aceste magazine cu tamplarie pvc strica aspectul orasului


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441