930 x122 grota rece

Alina Gorghiu

Marele „transfer” anunțat cu surle și trâmbițe de PNL Argeș, un fâs!

Marele „transfer” anunțat cu surle și trâmbițe de PNL Argeș, un fâs!

Citiți și: Argeș: Exclusiv. Valentin Deaconescu a trecut de la PNL, la PSD

Într-un comunicat de presă, Alina Gorghiu și PNL Argeș anunță că Elena Iagăr, managerul Centrului Județean pentru Cultură și Arte Argeș a venit la PNL.

,,Echipa PNL Argeș devine tot mai puternică”, ne anunță liberalii

Pentru o mai bună înțelegere a contextului politic, redăm integral mesajul PNL Argeș:

Citiți și: Este OFICIAL! Mihai Coteț, candidatul PNL pentru Primăria Pitești

„<Echipa PNL Argeș devine tot mai puternică

De când am preluat conducerea filialei argeșene a PNL, m-am preocupat să aduc alături de noi oameni de cea mai bună calitate.

Am plăcerea să anunț că, începând de ieri, s-a alăturat echipei noastre liberale un om de excepție, managerul Centrului Județean de Cultură și Arte Argeș, Elena Iagăr.

Elena Iagăr este managerul cultural care a pus Argeșul pe harta României.

Chiar dacă a fost în subordinea unei conduceri politice de multe ori ostilă noțiunii de cultură și care, de multe ori nu a înțeles că pentru păstrarea identității naționale este nevoie de mult mai mult decât să-ți pui tricoloru-n piept și să te pozezi din când în când în costum popular – poate și ăla împrumutat, doamna manager al Centrului Județean de Cultură și Arte Argeș a demonstrat, cu dăruire și profesionalism, că instituția pe care o conduce poate deveni un etalon național de bune practice>, a declarat președinta PNL Argeș, Alina Gorghiu.

Doctor în filologie, cercetător științific, vorbitoare a două limbi străine, membră în comisii importante din Ministerul Culturii și în asociații profesionale de specialitate, doamna Elena Iagăr va face parte din echipa propusă de PNL pentru conducerea Consiliului Județean  Argeș, urmând să coordoneze domeniul culturii.

<Salvarea, păstrarea și afirmarea culturii românești este o misiune plină de răspundere, pe care eu mi-am asumat-o deplin și voi continua să o fac până la sfârșit, cu toată ființa mea>, este de părere Elena Iagăr, managerul Centrului Județean de Cultură și Arte Argeș.”

Să stăm însă confortabil și să judecăm la rece. Chiar așa stau lucrurile?

Am spune că nu, categoric nu!

A schimbat tabăra vreun primar? Vreun consilier local sau județean măcar? Vreun viceprimar? Nicidecum!

S-a convertit, peste noapte, la liberalism o fostă jurnalistă care a ajuns cu susținerea PSD să conducă o instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean condus de… PSD.

Ne va spune doamna Elena Iagăr că a dat concurs pentru acest post, dar știm bine că, fără susținerea partidului de la putere, nu ajungi director într-o instituție importantă!

Din această perspectivă, ne întrebăm dacă Elena Iagăr va avea tăria de a rămâne la conducerea instituției de cultură, având în vedere că pe 5 decembrie 2023 a avut loc concursul – interviu pentru postul de manager pe care l-a câștigat cu nota 9,84.

Mențiune importantă: mandatul de manager este de 4 ani!

Oare Elena Iagăr va continua ca director al unei instituții în care devine clar că nu va mai fi dorită tocmai de cei care au susținut-o?

Relația cu șefii PSD

Se va război politic zi de zi cu șefii de la CJ care sunt toți de la PSD?

Sau va alege să plece? Ne îndoim totuși că o va face!

Știți vorba: „Niciun câine nu pleacă de la măcelărie!”, s-ar aplica și aici foarte bine!

Totuși, prin absurd, dacă va pleca, unde va mai fi și bruma de plus-valoare pe care ar mai aduce-o în PNL?

Cred Alina Gorghiu și PNL-ul pe care-l conduce că, în locul militanților de partid, vor bate județul, în lung și în lat, iile de la Școala Populară de Arte?

Să fim serioși!

Dan Manu a propulsat-o

Mai mult, înainte de a fi propulsată de Dan Manu – între timp căzut în dizgrația PSD -ului la care „s-a închinat” o vreme ,,managerul” Iagăr – la conducerea Școlii Populare de Arte, a mai realizat Elena Iagăr ceva notabil în carieră?

Marele ,,transfer” anunțat de PNL este, de fapt, un mare fâs.

Să nu uite cei de la PNL că Elena Iagăr a făcut în 2016 campanie pentru Tudor Pendiuc, primarul scăpătat care concura împotriva lui Cornel Ionică de la PSD.

Ca apoi să fie ținută în brațe tocmai de PSD. Iar acum a cotit-o spre PNL!

Un principiu de bază e de subliniat în acest caz.

Cine a trădat o dată, va trăda din nou. Trebuie doar ca pe apă să se ivească barca potrivită la momentul potrivit!

Și suntem convinși că surprizele politice sunt abia la început în Argeș!

Avem alegeri peste alegeri în acest an în care nu se va mai ști în cine poți avea cu adevărat încredere!

Marele “transfer” anunțat de PNL Argeș, un fâs!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90