EcoMoto 930×122

gunoaie

MARŞ ÎN PITEŞTI. 1.000 DE OAMENI VOR PROTESTA

Marș în Pitești. 1.000 de oameni vor protesta. Gabriel Moiceanu, directorul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Servsal Argeş, a anunţat astăzi că în Piteşti va fi organizat un marş. Marşul – pentru autorizarea căruia s-au făcut astăzi demersuri la Primărie – ar urma să aibă loc duminică, 9 octombrie 2016, de la ora 15.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Potrivit sursei citate, la marș vor participa circa 1.000 de persoane. Gândit ca un protest împotriva iresponsabilității celor care aruncă sau depozitează deșeuri la voia întâmplării, marșul se va desfășura pe traseul Piaţa Primăriei – Popa Şapcă – strada Viilor – Calea Bucureşti – Centru.

„Încercăm în acest fel să atragem atenţia cu privire la importanţa menţinerii curăţeniei. Degeaba avem parcuri frumoase, dacă se aruncă gunoaie pe jos!”, a spus Gabriel Moiceanu. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Hoațele care au furat ziua, în amiaza mare, și-au primit pedeapsa

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3