New Profesional Consult 930 x 122

ciocan

Mașină a Poliției, făcută praf! Un bărbat a făcut-o zob cu ciocanul

Un bărbat a făcut zob mașina Poliției. Acesta s-a năpustit asupra autospecialei cu un ciocan. Astfel, toate gemurile mașinii au fost sparte.

Citiți și: A vrut să-și pună capăt zilelor sărind în râul Argeș

Incidentul s-a petrecut în miez de noapte, în județul Caraș-Severin, la Postul de Poliție Măureni. Individul a profitat de faptul că la Postul de Poliție nu se afla niciun agent.

Întâmplarea fost făcută publică de Sindicatul Europol, care a postat pe Facebook imagini cu autospeciala distrusă.

Citiți și: Sindicatul Europol acuză: Șefii poliției impun norme de amenzi!

Bărbatul a declarat că a recurs la acest gest pentru că nu suportă Poliția. De asemenea, acesta a amenințat că și pe viitor va face astfel de fapte.

Sindicatul Europol transmite:

„Acestea sunt imaginile unui stat “eșuat” și a Poliției Române îngenuncheate de factorul politic

În ultimii 20 de ani, tot ce înseamnă protecție juridică a polițistului și autoritate a poliției au fost terfelite și distruse sistematic, până la nivelul pe care îl vedeți în aceste imagini.

Un cetățean cu impozitele plătite la zi, în mijlocul nopții, profitând că la postul de poliție nu era niciun polițist (la 90% din posturi este aceeași situație) a luat un ciocan și a fezandat o “autospecială” de politie duster aparținând Postului de Poliție Măureni din județul Caraș-Severin.

Imaginile de mai jos sunt revoltătoare și reflectă la acest moment gradul de educație a unei părți importante a societății, votanții preferați de mâine ai politicienilor.

Bărbatul în cauză a fost identificat și prins de către polițiștii din cadrul Secției Nr. 5 Poliție Rurală Bocșa. A fost prezentat în fața procurorilor care au dispus față de acesta măsura controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile. Ce este de-a dreptul halucinant a fost justificarea bărbatului pentru gestul său: “nu suport poliția” dar și amenințarea că pe viitor va mai comite alte asemenea fapte.

P.S. Somn ușor, Lucian Bode!”

Sursă foto/ video: Facebook Sindicatul Europol

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • ionel spune:

    Salutare,

    acel im a facut un bine politiei Române!
    De ce? Deoarece acea masina in caz de acciden omoara oameni( inclusiv agengi de politie, nu face diferente).
    Nu credeti? uitati-va pe youtube la tavi….explica destul de bine cum este posibil asa ceva!
    Suparator e ca se intampla asa ceva, dar poate e spre binele agentilor.
    Posibil sa le fi salvat vietile!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3