New Profesional Consult 930 x 122

mașini abandonate

MAȘINĂ-FANTOMĂ ÎN NORD

Mașină-fantomă în Nord. Numărul mare de autoturisme este în Pitești o reală problemă pentru șoferi atunci când vine vorba de trafic (foarte aglomerat), dar și de găsirea unui loc de parcare (deficitul este de 50.000).

Citiți și: Pitești: T. Irimia, acuzații grave firmei Titidan – Bloc construit ilegal în Centru pe un monument istoric

Ca și cum nu ar fi suficient, parcările Piteștiului sunt ”invadate” de mașini abandonate. Lăsate în paragină de luni de zile sau chiar de ani, autoturismele abandonate de proprietari pe domeniul public ocupă din atât de necesarele locuri de parcare.

O astfel de situație întâlnim și în cartierul piteștean Nord, în zona străzii Carpați. Potrivit unei sesizări pe care am primit-o din partea unui cititor, ”mașina (foto) este abandonată de ani de zile. Ocupă spațiu degeaba, în timp ce alții caută cu disperare un loc de parcare. Sper, cu ajutorul dumneavostră, să facă cineva curățenie.”, ne transmite un șofer.

Citiți și: Program special pentru piețele din Pitești

În ceea ce privește autoturismele abandonate, ”curățenie” trebuie făcută în multe zone din Pitești, fenomenul fiind general în întreg municipiul.

Le reamintim cititorilor noștri că ne pot trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro sau pe adresa de e-mail [email protected].

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441