930×122 CAPRA 5

incendiu auto

Mașină în flăcări pe Autostrada A1!

Update, ora 18.22, ISU Argeș transmite: „Pompierii de la Detașamentul Bradu au intervenit pe A1, în zona km 80, sensul către București, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o autoutilitară.

Citiți și: Flăcările au „înghițit” o mașină pe Autostrada A1, Pitești – București. S-a făcut scrum

Echipajele ajunse la fața locului au constatat ca ardea generalizat vehiculul, iar pe timpul intervenției traficul a fost oprit pe sensul respectiv.
În interior erau trei persoane, care s-au evacuat la timp.

Citiți și: Argeș: Mașină distrusă. A luat foc în mers!

 

Nu au fost victime, iar vehiculului i s-ar fi oprit motorul în mers.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este scurgerea lichidelor combustibile pe elementele încinse ale mașinii (sistemul de evacuare).”

Știrea inițială, ora 17.05

În urmă cu puțin timp, un incendiu a izbucnit la un autoturism pe Autostrada A1, km 80, sensul de mers către București, în comuna Rătești.

Mașina este cuprinsă în totalitate de flăcări. Este vorba despre o dubă.

În zonă sunt degajări mari de fum.

La fața locului intervin pompierii de la Detașamentul Bradu cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Deocamdată nu se cunosc informații despre existența unor posibile victime.

Știre în curs de actualizare

Sursă foto: captură video Info Trafic Pitești

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3