930 x122 grota rece

accident

Mașină intrată în cap de pod! Trei tineri, victime ale accidentului

Mașină intrată în cap de pod! Doi tineri de 18 ani, victime ale accidentului

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

Update 2

Toate cele trei victime au fost transportate la spital.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

Paramedicii SMURD au preluat o tânără în vârstă de 19 ani, care acuza dureri la mâna dreaptă, și pe un tânăr, în vârstă de 18 ani, care se lovise în zona feței.

Update 1

A mai fost identificată o victimă de sex feminin, în vârstă de 19 ani, care acuză dureri la membrul superior drept, precizează ISU.

Știre inițială

Doi tineri de 18 ani au fost victime ale unui accident, petrecut cu puțin timp în urmă, în localitatea Lerești, potrivit primelor informații transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș.

Mașină intrată în cap de pod! Trei tineri, victime ale accidentului

În evenimentul rutier este implicat un singur autoturism, care a intrat într-un cap de pod.

La fața locului s-au deplasat pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, paramedici SMURD și echipaj al Serviciului de Ambulanță, pentru gestionarea situației.

Medicii acordă în aceste momente îngrijiri medicale celor două persoane de sex masculin implicate în incident, cu vârstele de aproximativ 18 ani.

Ambii pacienți sunt conștienți.

Știre în curs de actualizare

Foto: ISU Argeș

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90