NOR CURIER 930X122

mașini interzise

Mașinile și motocicletele, interzise pe timpul nopții! Proiectul a fost depus în Parlament

Mașinile și motocicletele, interzise pe timpul nopții! Proiectul a fost depus în Parlament

Citiți și: Locuitorii din Centru, exasperați de motocicliști: „Au turat motoarele de au trezit și morții!”

Noi interdicții pentru șoferi. Mașinile și motocicletele care fac zgomot ar putea fi interzise pe timpul nopții. Asta prevede un proiect de lege.

Asta prevede un proiect depus de Gabriel Rău, consilier general din partea USR. Vizați de această lege sunt șoferii care au mașini sau motociclete puternice sau modificate. Potrivit proiectului, aceștia ar urma să nu mai poată circula prin oraș în timpul orelor de odihnă din timpul nopții, în intervalul 22:00-08:00.

Citiți și: EXCLUSIV! CELE MAI ZGOMOTOASE ZONE DIN PITEŞTI

Cei care nu se conformează ar putea primi sancțiuni usturătoare. Șoferii s-ar putea alege cu amenzi de 5.000 de lei, dacă zgomotul produs de acestea depășește 95 de decibeli, notează Capital.ro.

„Proiectul se referă și la mașini și la motociclete, practic orice autovehicul care produce peste 95 de decibeli noaptea. 95 de decibeli înseamnă cât s-ar sparge asfaltul peste noapte.

Vorbim de acele persoane care pentru plăcerea lor trezesc sute, poate chiar mii de oameni doar parcurgând un segment de drum noaptea”, a declarat Gabriel Rău.

Poliția Rutieră și Registrul Auto Român (RAR) vor măsura zgomotul produs de vehicule prin sondaj.

Proiectul urmează să fie votat săptămâna aceasta, în ședința Consiliului General.

Foto descriptiv: arhivă

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

11 comentarii

  • Pavel spune:

    în sfârșit ….daca se poate de tot sa fie interzise…ce atâtea fițe cu mașini modificate…daca întreaga planetă ar fi un circuit de mașini…ar mai merge…așa…

  • GeaninaM spune:

    daca motoretele sau masinile in cauza sint modificate ilegal si neomologate, foarte bine. dar daca e zgomotoasa din fabrica si omologata si tot ce terebuie, sa fie sanatosi. nu poti interzice asa ceva. asta e inceput de dictatura. numai nebunii se bucura de interdictii. azi se interzice ceva ce-i bucura dar maine se poate interzice si ceva ce nu-i face taman fericiti.
    pana atunci poate mai pune dom primar niste semafoare prin pitesti, ca loc ar mai fi.

  • Al Bundy spune:

    De acord cu Geanina. Si legea stupidă cu spălatul rufelor la bloc in intervalul de odihna, de asemenea, denotă dictatură.
    Ușor, ușor, vom ajunge sa nu mai facem nimic, iar unii se pare că aplaudă toate legile astea naziste.
    Bagati-va mințile în cap!

  • udhdjfj spune:

    politia nu exista si rar, de acolo si problema, super-masinile nu produc zgomot peste nivel la turatie mica, in schimb la turatie mare o fac si taranii se dau in spectacol, daca sa-r face controale nu ar mai exista astia, ar fi doar oamenii ce stiu sa se bucure cu adevarat de un super car si care daca vor o cursa se duc pana in ungaria, platesc si se dau pe pista cat vor si cum vor

  • Costel Anica spune:

    Sa le interzica de tot.

  • Andrei Viorel spune:

    SĂ INTERZICĂ ȘI ATVurile

  • Johnny Bravo spune:

    Salut.Stau in Pitesti,cartier Gavana,in bloc cu sectia de Militie,etaj 4,zona Liceul Sanitar.
    Trec niste motorete motociclete si masini cateodata seara spre noapte care daca vorbesc cu cineva in balcon trebuie sa intrerup pt ca nu ne putem auzi.
    Geamurile de la termopane vibreaza,zgomotul e infernal,ca si cum s ar trage cu arma in rafale,credeti ma,sunt din cei care au facut armata.
    Faptul ca e sectia de Militie e nul.
    In toate cazurile,nu referitor numai la asta.
    Ma gandesc daca pot sa le iau nr si sa fac o sesizare.
    Ce credeti ca s ar intampla ?
    Va spun eu : la sectie s ar face misto de mine si ar rade in hohote.
    Dupa care ar zice : completeaza sesizarea asta,si…te sunam noi,sau asteapta solutionare intr o luna…2 sau 3,spre niciodata.
    Asa ca m am apucat sa strang cartofi.
    O sa fie fun.

  • N C spune:

    Încă o data se vede ce partid toxic este USR-ul și calitatea psihică a multor membri USR.Daca cineva se mai îndoiește că acest partid toxic este urmașul PCR in ceea ce privește dogmele și strategia,se va convinge încet ,încet de acest lucru vizualizând proiectele de lege promovate de Uniunea Sabotați România.Nu spun că nu trebuie făcut ceva cu cei care conduc vehicule în disprețul concetățenilor și care cred că dacă
    mizeria lor de mașină are tobele modificate să sune că auto de F1 sunt automat Lamborghini sau alt supercar,când ele in marea lor majoritate sunt niste gunoaie de BMW cumpărate de la fier vechi din Germania .Dar pentru acest lucru exista deja RAR și stațiile ITP.Ar trebui ca salariații acestor unități să-și facă pur și simplu treabă pentru care sunt
    angajați,nu sa ia bani pentru a închide ochii la tot felul de „îmbunătățiri”făcute de tot felul de indivizi pentru șoferi imaturi intelectual și emoțional care confundă democrația cu bunul plac.Nu trebuie date noi legi,create noi structuri și inventata din nou roata! Trebuie doar urmărită aplicarea și respectarea legislației în vigoare!

  • Bobaru Niculae spune:

    Hai sa fim seriosi! Sa le dea amenzi la țăranii de fac bășini și tureaza motoarele sa vadă lumea cât sunt ei de prosti.

  • Cristian spune:

    Și în București la Dedeman Ghencea există un sens giratoriu unde în fiecare sâmbătă timp de o jumătate de oră gherțoii ăștia cu mașini modificate fac drifturi de se trezește tot cartierul și poliția nu face nimic. Ar trebui sa se aplice legea ca să le mai scoată figurile din cap husenilor.

  • Makanachi spune:

    În ultimul timp se adoptă la Bruxelles și apoi de slugile din București tot felul de lucruri neaoșe scoase din puțul înțelepciuni întunecate care se doresc, cică, ar fi spre binele omului când de fapt se urmărește efecte contrare. Cine naiba îi alege pe acești nemernici ?!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3