Donaris 930 x 122

spitalul judetean

Medic de la Spitalul Județean Argeș s-a stins din viața!

Medicul Șerban Ion Alexandru, specialist în Medicina Muncii, în cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești s-a stins astăzi din viață. Trista veste a fost dată de reprezentanții spitalului.

Citiți și: Contract uriaș la Spitalul Județean

Cu profund regret anunțăm trecerea în neființă a medicului Șerban Ion Alexandru, specialist în Medicina Muncii, în cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești (SJUP). 

Citiți și: Lenjerie nouă pentru bolnavii de la Spitalul Județean de Urgență Pitești

S-a născut la Câmpulung, pe 18.05.1962. I-a călcat pe urme tatălui său, urmând cursurile Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila- București, obținând nota 10 la examenul de diplomă.

În perioada 1986-1989 a fost medic stagiar în cadrul SJUP. Ulterior, a fost medic generalist în localitățile Măicănești, Mozăceni, Bradu, după care a activat ca medic secundar Medicina Muncii, în Capitală. În anul 1994 s-a reîntors la SJUP, în calitate de medic primar în specialitatea Medicina Muncii.

Din toamna anului trecut, ca urmare a unor grave probleme familiale, medicul se afla în concediu fără plată. În Săptămâna Mare, inima i-a cedat, în urmă rămânând un copil și un tată pe vecie îndoliați.
A fost OM, coleg de excepție și un adevărat profesionist. Conducerea SJUP transmite sincere condoleanțe familiei greu încercate.
Dumnezeu să vă odihnească în pace, domnule doctor!”, a fost mesajul transmis de reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Pitești.

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441